• Pančevo sprema plan razvoja za period do 2028. godine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradska vlast ponudila je 4,5 miliona dinara (plus PDV) za izradu plana razvoja grada.

    Pobednik na javnom tenderu izradiće u svom prostoru plan razvoja Pančeva za period od 2022. do 2028. godine.

    Plan razvoja grada Pančeva 2022-2028. treba da sadrži najmanje sledeće elemente:

    • Uvod;
    • Pregled i analizu postojećeg stanja;
    • Viziju, odnosno, željeno stanje;
    • Prioritetni ciljevi razvoja;
    • Pregled i opis odogovarajućuh mera za ostvarivanje prioritetnih ciljeva koje se detaljnije razrađuju dokumentima javnih politika i srednjoročnim planom grada Pančeva;
    • Način sprovođenja, praćenja sprovođenja, izveštavanja i vrednovanja Plana razvoja grada Pančeva.

    Vremenski rok za izradu Plana razvoja grada Pančeva 2022-2028 je 120 dana  zaključno sa usvajanjem Plana razvoja grada Pančeva 2022-2028  od strane Gradskog veća.

    Ponuđač je u obavezi da obezbedi konsultantske usluge u procesu izrade plana razvoja i izradi nacrt Plana razvoja grada Pančeva 2022-2028, odobren i prihvaćen od strane naručioca. Obaveza ponuđača je da izvrši uslugu u utvrđenom roku i prema standardima struke, a u skladu sa Zakonom o planskom sistemu RS, Uredbom o metodologiji upravljanja javnim politikama, analizi efekata i sadržaju pojedinačnih dokumenata, Uredbom o srednjoročnom planiranju, Uredbom o obaveznim elementima plana razvoja Autonomne pokrajine Vojvodine i jedinica lokalne samouprave, Smernicama za izradu planova razvoja jedinica lokalne samouprave (SKGO), kao i dokumentima javnih politika i dokumentima razvojnog planiranja donetim na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou. Ponuđač je dužan da obezbedi konsultantski tim koji se sastoji od najmanje 3 člana.

    Konsultantski tim je u obavezi da sarađuje sa Koordinacionim timom Grada Pančeva, tematskim radnim grupama (i podgrupama ukoliko budu formirane), partnerskim forumom i stručnim službama Grada Pančeva u procesu izrade Plana razvoja, što podrazumeva i pripremu, vođenje i facilitaciju sastanaka Koordinacionog tima, radnih grupa i podgrupa.

    Rok za podnošenje prijava odnosno ponuda za ovaj posao je 10. avgust.

     
     

    Gradska vlast ponudila je 4,5 miliona dinara (plus PDV) za izradu plana razvoja grada

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]