• PANČEVO: Stižu novi direktori za Narodni muzej i TOP?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    U petak 17. marta zasedaće Skupština Grada Pančeva. Pored 40-ak tema kako saznajemo odlučivaće i o kadrovskim pitanjima. Prema informacijama koje smo nezvanično dobili biće imenovani novi direktori  Narodnog muzeja Pančevo i Turističke organizacije Pančeva.

    Na čelnim mestima muzeja i TOP-a mogli bi se naći Miroslav Birclin i Nikola Stoilković. Bircin je arheolog koji je radio u Zavodu za zaštitu spomenika kulture u Pančevu. Dok je Stoilković poznat kao video snimatelj i fotograf.

    Do promene u TOP-u dolazi pošto je dosadašnji direktor Branislav Rovčanin nedavno podneo ostavku. Ostavku je podnela i Svetlana Mesicki.

    “Bila mi je cast što sam u istoriji Narodnog muzeja Pančevo bila njegov rukovodilac. Nadam se da sam opravdala tu funkciju, zahvaljujući i podršci svojih saradnika” – kratko je izjavila Svetlana Mesicki. 

    U petak 17. marta zasedaće Skupština Grada Pančeva. Pored 40-ak tema kako saznajemo odlučivaće i o kadrovskim pitanjima. Prema informacijama koje smo nezvanično dobili biće imenovani novi direktori  Narodnog muzeja Pančevo i Turističke organizacije Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo