• PANČEVO: U nedelju berza autića i kamiončića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U nedelju, 27. avgusta, u vremenu od 10 do 14 časova, na Tamiškom keju u prostoru „Tamiš 1926“ biće održana prva pančevačka berza kolekcionarskih autića i kamiončića u različitim razmerama – 1/18, 1/24, 1/43, 1/67 1/87. Tom prilikom, svi zaljubljenici u autiće svih razmera moći će da kupe, razmene i vide različite modele. Do sada je najavljen dolazak oko dvadesetak izlagača.
     
    To je pravo mesto za sve ljubitelje ovog hobija, ali i za one koji će to tek postati. Na takvim skupovima mogu da se čuju različite interesantne priče o auomobilima, njihovoj istoriji, karakteristikama, proizvođačima…
     
    Pozivamo sve ljude koji imaju vremena da dođu i da vide vrlo interesantan događaj. Ovaj hobi je značajan i iz aspekta negovanja tehničke kulture jer mnogi automobili koji su pravljeni u našoj zemlji i nekadašnoj SFRJ mogu da se vide i kupe kao modeli. Možda neko pronađe baš auto koji vozi ili je vozio, pa mu je ostao lepom sećanju i želi da ima takav model, kaže za 013info Dragan Zgerđa, jedan od organizatora.
     

    U nedelju, 27. avgusta, u vremenu od 10 do 14 časova, na Tamiškom keju u prostoru „Tamiš 1926“ biće održana prva pančevačka berza kolekcionarskih autića u različitim razmerama – 1/18, 1/24, 1/43, 1/67 1/87. Tom prilikom, svi zaljubljenici u autiće svih razmera moći će da kupe, razmene i vide različite modele. Do sada je najavljen dolazak oko dvadesetak izlagača.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Potpisana Povelja o bratimljenju Pančeva i Donguana

    Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva, u sredu, 8. maja, potpisao je Povelju o bratimljenju sa zamenikom gradonačelnika Donguana, Sing Van Đuom, na osnovu prethodno potpisanog Sporazuma o […]