Poziv za koncert na Tesli
Društvo

PANČEVO: U nedelju na Tesli „Koncert za NAŠ bregić"

Izvor: 
013info Čet, 01/10/2020 - 10:11

Inicijativa „Odbranimo Teslu“ organizuje na muzički piknik koji će se održati u nedelju 4.10.2020. sa početkom u 16 časova. Mesto okupljanja će ovog puta biće  kod čuvenog bregića na Tesli u ulici Stojana Novakovića 10 u pravcu prema Gradskoj pekari

- Na ovom bregiću se zimi svako dete sa Tesle sanka(lo) i skija(lo), a gradski urbanisti sada hoće da ga unište i pretvore u beton, kaže se u pozivu.

Inicijativa poziva građane da im se pridruže u zajedničkoj borbi za očuvanje zelenila i za bolje urbanističke planove koji su u interesu svih Pančevaca.

- U ovom slučaju, u pitanju je Plan detaljne regulacije naselja Tesla kojim se predviđa izgradnja stambenih objekata i saobraćajnice na uštrb zelenila, kao i seča platana. Danas je Tesla na udaru, sutra verovatno i druga zelena naselja, kažu oni.

Za ovaj piknik, treći po redu, organizovali su muzička iznenađenja.

a NAŠEM bregiću nastupaće poznati pančevački muzičari. Pridružiće nam se i drugari sa Banovog brda koji su odbranili svoj parkić, objašnjavaju iz Inicijative.

Kako oni saopštavaju, osim dolaskom na koncert, možete pružiti i potpisivanjem peticije „Stop betoniranju naselja Tesla u Pančevu - Za zelenu Teslu!“. Peticiju možete preuzeti i sami  sa ovog linka i prikupiti potpise.

- Pozivamo vas i da potpišete online peticiju na ovom linku i tako se pridružiti 1469 građana Srbije koji nas podržavaju u ovoj inicijativi, dodaju.

U nedelju se očekuje lepo vreme.

- Iskoristimo poslednji trzaj leta da se udružimo u ovoj zajedničkoj borbi. Ponesite ćebe, stolice, svoje omiljene grickalice. Dođite u društvu porodice, prijatelja i ljubimaca. Svi ste dobrodošli, poručuju iz Inicijative "Odbranimo Teslu":

Obaveštenja i akcije Inicijative možete pratiti na sajtu kao i na društvenim mrežama na FB grupi Odbranimo Teslu, na Tviteru @TPancevo i Instagramu tesla.pancevo.

 
MarketingNajnovije vesti