• PANČEVO: U nedelju na Tesli „Koncert za NAŠ bregić“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Inicijativa „Odbranimo Teslu“ organizuje na muzički piknik koji će se održati u nedelju 4.10.2020. sa početkom u 16 časova. Mesto okupljanja će ovog puta biće  kod čuvenog bregića na Tesli u ulici Stojana Novakovića 10 u pravcu prema Gradskoj pekari

    – Na ovom bregiću se zimi svako dete sa Tesle sanka(lo) i skija(lo), a gradski urbanisti sada hoće da ga unište i pretvore u beton, kaže se u pozivu.

    Inicijativa poziva građane da im se pridruže u zajedničkoj borbi za očuvanje zelenila i za bolje urbanističke planove koji su u interesu svih Pančevaca.

    – U ovom slučaju, u pitanju je Plan detaljne regulacije naselja Tesla kojim se predviđa izgradnja stambenih objekata i saobraćajnice na uštrb zelenila, kao i seča platana. Danas je Tesla na udaru, sutra verovatno i druga zelena naselja, kažu oni.

    Za ovaj piknik, treći po redu, organizovali su muzička iznenađenja.

    a NAŠEM bregiću nastupaće poznati pančevački muzičari. Pridružiće nam se i drugari sa Banovog brda koji su odbranili svoj parkić, objašnjavaju iz Inicijative.

    Kako oni saopštavaju, osim dolaskom na koncert, možete pružiti i potpisivanjem peticije „Stop betoniranju naselja Tesla u Pančevu – Za zelenu Teslu!“. Peticiju možete preuzeti i sami  sa ovog linka i prikupiti potpise.

    – Pozivamo vas i da potpišete online peticiju na ovom linku i tako se pridružiti 1469 građana Srbije koji nas podržavaju u ovoj inicijativi, dodaju.

    U nedelju se očekuje lepo vreme.

    – Iskoristimo poslednji trzaj leta da se udružimo u ovoj zajedničkoj borbi. Ponesite ćebe, stolice, svoje omiljene grickalice. Dođite u društvu porodice, prijatelja i ljubimaca. Svi ste dobrodošli, poručuju iz Inicijative „Odbranimo Teslu“:

    Obaveštenja i akcije Inicijative možete pratiti na sajtu kao i na društvenim mrežama na FB grupi Odbranimo Teslu, na Tviteru @TPancevo i Instagramu tesla.pancevo.

     

    Inicijativa Odbranimo Teslu organizuje na muzički piknik koji će se održati u nedelju 4.10.2020. sa početkom u 16 časova. Mesto okupljanja će ovog puta biće  kod čuvenog bregića na Tesli u ulici Stojana Novakovića 10 u pravcu prema Gradskoj pekari.  

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]