• PANČEVO: U ponedeljak vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije  službenici Policijske uprave Pančevo će učestvovati u vanrednoj akciji dobrovoljnog davanja krvi koja je organizovana u ovu svrhu.

    Transfuziomobil, savremeno opremljeno namensko vozilo za prikupljanje krvi na terenu, biće parkirano u ponedeljak, 5. juna, u terminu od 9,00 do 12,00 ispred Policijske uprave Pančevo u ulici Miloša Obrenovića 1.

    – Ovim putem pozivano i naše sugrađanke i sugrađane da dođu i daju krv i na taj način podrže vanrednu akciju prikupljanja krvi u Pančevu, kako bi pomogli onima koji čekaju našu pruženu ruku, navodi Crveni krst Pančevo.

    Podršku akciji dobrovoljnog davanja krvi mogu da daju sve zdrave osobe, starosti od 18 do 65 godina. U našoj zemlji muškarci mogu dati krvi svakih 12, a žene svakih 16 nedelja.

     

    Transfuziomobil, savremeno opremljeno  namensko vozilo za prikupljanje krvi na terenu, biće parkirano u ponedeljak 5. juna u terminu  od 9,00 do 12,00 ispred Policijske uprave Pančevo u ulici Miloša Obrenovića 1.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]