• PANČEVO: U školi „Mika Antić“ učenici obeležili Svetski dan životinja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Iako je rad škola uslovljen trenutnom situacijom, učenici OŠ ”Miroslav Antić Mika” nisu zaboravili da je 4. oktobar Svetski dan životinja. Učenice 6-3, Dejana Radović i Mia Drašković, su u ponedeljak, 5.oktobra, održale zanimljiv čas u odeljelju 1-4. Tema časa je bila odgovorno vlasništvo.

    Najpre su svi zajedno pogledali animirani film na ovu važnu temu, a kasnije su starije drugarice pričale o sopstvenim iskustvima u polju zaštite životinja kao i o tome šta znači biti odgovoran vlasnik i ne samo ljubitelj, već i zaštitnik životinja.

    Prvaci su pažljivo slušali i kasnije postavljali pitanja, a pred kraj časa su učestvovali u kvizu i kao nagradu za sjajno znanje koje su pokazali, dobili čokoladice.

    Čas su realizovale učiteljica Jasmina Milanović i nastavnica nemačkog Dragana Jovanović, a obe su nastavnice za zaštitu životinja, koje su pohađale obuku u austrijskom gradu Gracu. Gosti su bile i direktorka škole Dragana Krstić, zamenica Zorana Lepedat, pedagog Radmila Kisić Novaković i psiholog Jasna Sladaković.

    Iako je Svetski dan životinja samo jednom godišnje, učenici OŠ ”Miroslav Antić Mika” planiraju da se ovom temom bave 365 dana, a ovakve časove će imati prilike da slušaju i ostali učenici prvog razreda. 

     

    Iako je rad škola uslovljen trenutnom situacijom, učenici OŠ ”Miroslav Antić Mika” nisu zaboravili da je 4. oktobar Svetski dan životinja. Učenice 6-3, Dejana Radović i Mia Drašković, su u ponedeljak, 5.oktobra, održale zanimljiv čas u odeljelju 1-4. tema časa je bila odgovorno vlasništvo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo