Društvo

PANČEVO: U utorak „Trka za srećnije detinjstvo”

Izvor: 
013info Pon, 04/10/2021 - 13:10Tradicionalna „Trka za srećnije detinjstvo“ koju organizuje Crveni krst Pančevo, održaće se 5.oktobra sa početkom u 11:00 časova u Gradskom parku, na stazi ispred Gradskog muzeja i biće sprovedena u skladu sa preporukama i epidemiološkim merama povodom situacije izazvane Kovidom 19.  

Cilj održavanja  manifestacije je da prodajom startnih brojeva učesnicima/cama u iznosu od 50,00 dinara, obezbedimo novčana sredstva koja bi pomogla akciju Crvenog krsta Pančevo pod nazivom i sa motivom „Da zajedno užinamo“ i time obezbedimo užinu deci kojoj ona nije dostupna zbog životne i materijalne situacije  u kojoj se nalaze.. Sredstva koja budu prikupljena na ravnopravan način biće prosleđena školama koje su uzele učešće u ovoj manifestaciji, navodi se u saopštenju.

Za učesnice/ke trke su pripremljeni simbolični poklončići a pored toga nekome od učesnika koji će biti odabran putem izvlačenja, biće uručen dečiji bicikl koji je donacija jedne pančevačke porodice. Kupovinom startnog broja učesnici/e trke će dobiti i člansku kartu Crvenog krsta Pančevo i na taj način i narednih godina, uplatom članarine koja iznosi 50,00 dinara na godišnjem nivou,  biće u prilici da pomognu  realizaciju akcije  Crvenog krsta Pančevo „ Da zajedno užinamo“ kako bi ona postala tradicionala.
MarketingNajnovije vesti