• PANČEVO: Uklonjen „ležeći policajac“ koji je ove godine postavljen u staroj Kozaračkoj na Misi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovog proleća je postavljen, a danas uklonjen „ležeći policajac“ u staroj Kozaračkoj na Misi.

    Kako su nam rekli iz gradskog Odeljenja za saobraćaj, to je učinjeno po njihovom nalogu. Stanari koji stanuju u okolini su pisali peticiju i žalili se da im kuće pucaju zbog ovog prinudnog usporivača brzine.

    Ipak, ne slažu se svi stanovnici tog kraja sa ovom odlukom, pa smo tako na društvenim mrežama mogli da pročitamo i izraze nezadovoljstva.

    – Ulica stara Kozaračka. Deset godina od asfaltiranja ulice postoji problem sa prebrzom vožnjom. Samo u mom dvorištu od kad znam sebe uletelo je bar sedam, osam pijanih vozača. I ne samo kod mene, uletali su i komšijama.Udarali su bicikliste,obarali bandere. U poslednjem slučaju je čovek uleteo komšiji u dvorište i prevrnuo se na krov! Pukom srećom još niko nije izgubio glavu! Konačno, ove godine su postavili dva ležeća policajca na mestima gde i treba da budu, međutim, očigledno intervencijom pojedinca jutros je jedan uklonjen i to sa krivine i mesta gde je bilo najneophodnije preduzeti nešto da neko ne nastrada. Policajce su dobile i neke ulice koji nisu ni upola prometne od Kozaračke, napisao je naš sugrađanin koji nam se zbog ovog problema i obratio.

     

    Ovog proleća je postavljen, a danas uklonjen ležeći policajac u staroj Kozaračkoj na Misi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]