• PANČEVO: Vatrogasci-spasioci obeležili Dan Sektora za vanredne situacije i svoju slavu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Pančevački vatrogasci-spasioci, danas su obeležili Dan sektora za vanredne situacije i svoju slavu, prikazom opreme na platou ispred Gradske uprave Pančeva.

    Veliki broj mališana, naših najmlađih sugrađana, bio je posebno zainteresovan za ovaj prikaz, a vatrogasci strpljivi i nasmejani, dugo su im objašnjavali detalje opreme i vatrogasnog posla.

    Vatrogasci-spasioci svakoga dana ne znajući i ne pitajući kome treba da pomognu, rizikuju svoje živote, zdravlje, rizikuju i za to ne traže ništa zauzvrat, jer smatraju da je ono što rade samo po sebi nagrada. 

    – Veliko nam je zadovoljstvo što danas možemo da približimo naš posao građanima, kako bi znali da možemo u svakom trenutku da odgovorimo na izazove koji se pred nas postavljaju. Mi danas imamo dupli praznik, jer osim Dana sektora za vanredne situacije danas obeležavamo i slavu Neopalimu kupinu. Danas pre svega prikazujemo ovo za naše najmlađe sugrađane koji su i najzainteresovaniji da vide našu opremu, jer svako od nas je, barem u jednom trenutku detinjstva, poželeo da bude vatrogasac, rekao je komandant Vatrogasno-spasilačkog bataljona u Pančevu Boro Majkić.

     

    Pančevački vatrogasci-spasioci, danas su obeležili Dan sektora za vanredne situacije i svoju slavu, prikazom opreme na platou ispred Gradske uprave Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo