Sloba Jovanović
Društvo

PANČEVO: Vikend posvećen DJ Slobi Jovanoviću - Čika Feli

Izvor: 
013info Sre, 23/09/2020 - 12:04

U znak sećanja na rano preminulog Pančevca, DJ Slobu Jovanovića, tokom vikenda u Pančevu biće organizovana dva događaja - u Pogonu i Vozu.
 
Kako je navedeno na Fejsbuku, u petak, 25. septembra, će od 21 sata u Pogonu biti Slobina tehno i haus braća- Zoran koji je la familia i kroz krvno srodstvo, a Miomir i Miloš kroz muziku- Zee Jovanović, Miloš Coka Vujović i Miozz kao deo sekcije Bizmiss Brothers. 
 
U subotu, 26. septembra, od 21 sata, u Vozu će muziku puštati Siki i Step kao kao selektori sekcije „Brooklyn - Lagos - Sao Paulo”, Slobine nekadašnje radio emisije kroz koju je ljudima otkrivao novu muziku iz celog sveta, širokog profila žanrova. 
 
Organizatori napominju i kako je osnovna ideja oko koje su se okupili to da se jednoga dana u Pančevu organizuje festival muzike i umetnosti koji bi nosio Slobino ime, ali da nažalost, usled sveopšte situacije, ove godine nisu u mogućnosti da sprovedu bilo šta tog tipa, stoga će se ovog puta sećanja na Čika Felu organizovati u skromnijim uslovima i u skladu sa bezbednosnim propisima.MarketingNajnovije vesti