Društvo

PANČEVO: Vozače ATP-a očekuje mesečno 54.000 dinara

Pančevo, Ned, 08/09/2019 - 10:33
Vladimir Đoković


Predstavnik vozača autobusa ATP Jovo Jović kaže da će svi vozači prema dogovoru koji je postignut pored solidarne pomoći od grada Pančeva što je po 10.000 dinara na mesečnu platu dobiti i stimulaciju od preduzeća koja je od 5 do 10 procenata plate koju je do sada dobijalo 15 vozača tokom jednog meseca.
 
"Primanje vozača koji ne radi i posao konduktera tako će biti oko 54.000 dinara mesečno. Tako je dogovoreno a ja nisam pojedinac, ako su kolege na takav dogovor -  i ja sam. Jer ja tu nisam samo sebe predstavljao. Sada sam na godišnjem odmoru", rekao je Jović u telefonskom razgovoru za portal 013info.rs.
 
Vozači ATP-a do sada su za osnovni posao primali platu od 42.000 dinara a nekoliko hiljada dinara više plaćani su oni koji su radili i posao konduktera. 
 
Na izjavu direktora Bojan Bojanića da se samo on nije vratio na posao Jović reaguje objašnjenjem da je godišnjem odmoru. 
 
Ranije danas dirktor Bojanić najavio je potpunu normalizaciju saobraćaja od ponedeljka jer je najveći broj vozača autobusa prekinuo bolovanje i vratio se na posao. 
 
On je rekao i da će ATP postupati po zakonu kako bi nadoknadio štetu putnicima nastalu ove nedelje zbog smanjenog broja i neredovnih polazaka autobusa ATP-a.



Marketing



Najnovije vesti