• PANČEVO: Vredna donacija Boss Lajtinga u elektro ormanima za LED gradsko osvetljenje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Grad Pančevo je prihvatio donaciju DOO Međunarodne korporacije za rasvetu Boss Lajtinga Grupp iz Rusije u vezi sa realizacijom Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za vršenje usluga rekonstrukcije i modernizacije sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije sa LED tehnologijom.
     

    Donaciju čini 384 elektro ormana sa isporukom i ugradnjom što bi trebalo da obezbedi „kontinuirano dugogodišnje upravljanje i održavanje celokupnog sistema javnog osvetljenja“ koje se implementira  po ugovoru o javno-privatnom partnerstvu. Vrednost donacije je više od 1,5 miliona evra.

    Boss Lajting je inicijativu o donaciji uputio je 26. aprila a Skupština Pančeva je prihvatila samo dan kasnije.

    Ova firma je nosilac konzorcijuma koji je dobio posao rekonstrukcije i upravljanja sistemom javnog osvetljenja u Pančevu.

    Proteklih nedelja po Pančevu se menjaju ulične svetiljke, a na društvenim mrežama građana često izražavaju zaprepašćenje i nezadovoljstvo smanjenom količinom svetlosti koju novi  sistem pruža. Gradska menadžerka je na Skupštini rekla da će se nakon montaže svetiljki uraditi analiza. 

     

    Grad Pančevo je prihvatio donaciju DOO Međunarodne korporacije za rasvetu „BOOS LAJTING GRUPP“ iz Rusije u vezi sa realizacijom Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za vršenje usluga rekonstrukcije i modernizacije sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije sa LED tehnologijom.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]