• PANČEVO/DOLOVO: Predsednik Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine Saša Čolak u petak u Pančevu i Dolovu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Iskusni pčelar i predsednik Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine Saša Čolak gostovaće u petak, 28. januara, u Pančevu.

    On će najpre razgovarati s kolegama u sali Gradske uprave od 17 sati, kojima će, u svojstvu novog prvog čoveka pomenute pokrajinske organizacije, predstaviti program za naredni period, kao i sa mogućnostima koje donosi članstvo u SPOV-u.

    Time će se baviti i na okupljanju od 19 sati i u dolovačkom  u Domu kulture, a govoriće i o svom načinu pčelarenja i razrojavanju.

    Dolovci u narednom periodu mogu očekivati dolazak još jednog čoveka koji iz samog vrha pčelarstva u Srbiji – Janoša Balinta, koji bi trebalo da održi predavanje o sublimaciji oksalne kiseline, to jest o organskoj metodologiji zastite pčelinjih drustava od varoe koja nema uticaja na pčelinje prizvode a daje dobre rezultate.

     

    Iskusni pčelar i predsednik Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine Saša Čolak gostovaće u petak, 28. januara, u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Od Stratišta Stazom sećanja

    Ekološki aktivista Radomir Orlović uložio je trud da se trasira i obeleži pešačka staza, koja od memorijalnog kompleksa posvećenom stratištu Jevreja, Srba i Roma, vodi ka Tamišu i selu […]