• POBEDNIK ZAVISI OD VAŠIH GLASOVA: 013info.rs sajt nominovan za nagradu publike u okviru izbora Top 50 – najbolje online stvari

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sajt 013info.rs nominovan je za nagradu publike u okviru izbora Top 50 – najbolje online stvari.

    013info.rs sajt je, zajedno sa još devet online nastupa dobio najviše nominacija, i sada se nalazi na listi deset najboljih za koje je moguće glasati i preko sajta PC Press na ovom linku.

    Glasanje je počelo danas i traje nedelju dana, do 20. januara u 12:00h.. U sredu, 20.01. nakon zaključenja glasova biće objavljen pobednik kom će biti uručeno priznanje na zvaničnoj svečanosti početkom februara.

    Dobitnici nagrada Top 50 će biti objavljeni u februarskom izdanju magazina PC Press, sajtu PC Press-a i društvenim mrežama. 

    Svečanost povodom proglašenja pobednika i uručivanje priznanja Top 50 će biti održana 4. februara u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

    Izbor 50 najboljih onlajn stvari, široj javnosti poznat pod nazivom Top 50, održava se od 1997. godine. Visok kredibilitet ovog izbora, njegova popularnost i značaj, rezultat su velikog poverenja koje je redakcija PC Press-a, kao organizator i osnivač događaja, stekla u profesionalnim informatičkim krugovima.

    – Cilj je da na domaćem internet nebu pronađemo, afirmišemo i podržimo sajtove, aplikacije i naloge na društvenim mrežama koji su se u godini za nama najbolje pokazalisvojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom koji se ističe. Stručni žiri bira najbolja online mesta, s jednim izuzetkom – jedno od priznanja je rezervisano za nagradu publike, i ono se dodeljuje onome za koga čitaoci PC Press-a glasaju putem javnog glasanja organizovanog preko mreže Facebook, naveo je PC Press.

    Sajt 013info.rs nominovan je za nagradu publike u okviru izbora Top 50 – najbolje online stvari

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]