Društvo

POMOZIMO NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA DA LAKŠE PREŽIVE VRELINU: Posuda više - lakše se diše

Izvor: 
Saopštenje Uto, 11/07/2017 - 15:45Društvo Prijatelja Životinja "LJUBIMCI"  će od 12. do 19. jula organizovati mini nagradni konkurs u cilju pomoći gradskim i uličnim životinjama u vrelim letnjim danima. „Ljubimci" pozivaju sve staratelje i one koji žele da pomognu napuštenim psima i mačkama da postave činije za vodu na nekom manje prometnom mestu ili ispred lokala ili kancelarija u kojima rade i da fotografišu tako postavljenu posudu i dostave je imejlom na [email protected] ili  putem društvenih mreža- Fejsbuka, Instagrama ili Tvitera. 
Nakon završetka akcije biće izabrana najzanimljivija fotografija koja će biti nagrađena specijanom sklapajućom posudom za vodu i flašom u kojoj će vlasnik ljubimca moći da ponese osveženje za sebe i svog četvoronožnog prijatelja, kako bi što lakše i prijatnije provodili zajedničke šetnje.
Najveću nagradu će svakako dobiti svi oni čupavci koji će se osvežiti ovoga leta, a kojima će posude sređivati i dopunjavati naši humani sugrađani.MarketingNajnovije vesti