• POMOZIMO NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA DA LAKŠE PREŽIVE VRELINU: Posuda više – lakše se diše

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Društvo Prijatelja Životinja „LJUBIMCI“  će od 12. do 19. jula organizovati mini nagradni konkurs u cilju pomoći gradskim i uličnim životinjama u vrelim letnjim danima. „Ljubimci“ pozivaju sve staratelje i one koji žele da pomognu napuštenim psima i mačkama da postave činije za vodu na nekom manje prometnom mestu ili ispred lokala ili kancelarija u kojima rade i da fotografišu tako postavljenu posudu i dostave je imejlom na [email protected] ili  putem društvenih mreža- Fejsbuka, Instagrama ili Tvitera. 
    Nakon završetka akcije biće izabrana najzanimljivija fotografija koja će biti nagrađena specijanom sklapajućom posudom za vodu i flašom u kojoj će vlasnik ljubimca moći da ponese osveženje za sebe i svog četvoronožnog prijatelja, kako bi što lakše i prijatnije provodili zajedničke šetnje.
    Najveću nagradu će svakako dobiti svi oni čupavci koji će se osvežiti ovoga leta, a kojima će posude sređivati i dopunjavati naši humani sugrađani.

    Društvo Prijatelja Životinja „LJUBIMCI“  će od 12. do 19. jula organizovati mini nagradni konkurs u cilju pomoći gradskim i uličnim životinjama u vrelim letnjim danima. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]