• Pomozimo Vladi da pobedi bolest

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Zdravstveno stanje devetogodišnjeg Vladimira Đorđevića koji se godinama bori sa cistom na mozgu poslednjih meseci znatno se pogoršalo, a prema rečima njegovog oca Siniše epileptični napadi su sve češći. Krajem prošle godine beogradski lekari su ustanovili da se promena na mozgu proširila sa leve na desnu hemisferu i tada mu je doza leka koji pije povećana. Kako navodi Siniša Đorđević, kontrolni pregled obavljen prošlog meseca na beogradskom Institutu za neurologiju pokazao je da je Vladino stanje još lošije, tako da mu je terapija ponovo korigovana.

    Za operaciju u Turskoj Đorđevićima je potrebno 27.000 evra. Pošto je u petočlanoj porodici samo otac zaposlen, do sad su organizovane brojne humanitarne akcije prikupljanja novca za Vladino lečenje, ali je novac iskorišćen za prethodne operacije i kontrole u Turskoj i Rusiji jer su se pojavile nove bolesti – dijagnostifikovani su mu epilepsija, tumor na bubregu, a imao je i zahvat na srcu.

    Svi koji žele da pomognu našem devetogodišnjem sugrađaninu da otputuje u Tursku na operaciju ciste na mozgu svoje donacije mogu uplatiti na račun Siniše Đorđevića broj 340-32110017-94 kod „Erste banke”, sa naznakom „Pomoć za Đordjević Vladimira”. Za uplate iz inostranstva aktivan je devizni račun broj: iban: RS35340764316401299932 SIF-kod je GIBARS22, kontakt:[email protected].

    Kako nas je obavestio Siniša Đorđević kutije koje su već nekoliko godina bile postavljene u objektima Apoteke Pančevo povučene su iz svih apoteka zbog zatvaranja pojedinih objekata, a ukupno je prikupljeno 12.390 dinara. Donatorske kutije više ne postoje ni u marketima „Dis” i „Idea”, dok ih i dalje ima u prodavnici „Uradi sam“, kao i u zgradi Suda.

    Zbog nestašice lekova u Apoteci Pančevo Đorđevići više ne mogu preko te ustanove da dobijaju lekove sa D liste za Vladino lečenje, već će uz mnogo komplikovaniju proceduru pokušati da ih dobiju u Apoteci Beograd.

    I. Predić

    Zdravstveno stanje devetogodišnjeg Vladimira Đorđevića koji se godinama bori sa cistom na mozgu poslednjih meseci znatno se pogoršalo, a prema rečima njegovog oca Siniše epileptični napadi su sve češći. Krajem prošle godine beogradski lekari su ustanovili da se promena na mozgu proširila sa leve na desnu hemisferu i tada mu je doza leka koji pije povećana. Kako navodi Siniša Đorđević, kontrolni pregled obavljen prošlog meseca na beogradskom Institutu za neurologiju pokazao je da je Vladino stanje još lošije, tako da mu je terapija ponovo korigovana.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Od Stratišta Stazom sećanja

    Ekološki aktivista Radomir Orlović uložio je trud da se trasira i obeleži pešačka staza, koja od memorijalnog kompleksa posvećenom stratištu Jevreja, Srba i Roma, vodi ka Tamišu i selu […]