• POSAO VREDAN 341,2 MILIONA: Pančevo traži projektanta i izvođača radova za uređenje šetališta na Tamiškom keju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Grad Pančevo raspisao je tender za izradu tehničke dokumentacije i radove na uređenju priobalja.

    Kako je navedeno u konkursnoj dokumentaciji, predmet nabavke su izrada projektno-tehničke dokumentacije i izvođenje radova na rekonstrukciji i dogradnji javnog osvetljenja, kao i parternom uređenju levog priobalja reke Tamiš u Pančevu, u delu između starog Pančevačkog mosta (ulica Moše Pijade) i objekta Jugoslovenskog rečnog brodarstva Brodoremnot, uz izgradnju pristupne saobraćajnice i parkinga sa javnim osvetljenjem ispred silosa.

    Obim lokacije podrazumeva kompletan nasip sa svim pešačkim stazama i površinama i stepeništima na dužini od starog mosta u Ulici Moše Pijade do parcele Brodoremonta, dužine oko 1.600 metara.

    Cilj radova je, kako se navodi u projektnom zadatku, podizanje boniteta javnog prostora izuzetnon značaja i potencijala.

    Akcenat će, dodaje se, biti na uređenju pešačkih i biciklističkih površina na šetalištu po obodu obaloutvrde, sa opremanjem saobraćajnom, putokaznom i turističkom signalizacijom, kao i na uređenju pešačkih površina i platoa u nebranjenom delu uz reku Tamiš.

    Procenjena ukupna vrednost posla je 341,2 miliona dinara bez PDV-a, a rok za podnošenje ponuda je 20. maj.

     

     

    Grad Pančevo raspisao je tender za izradu tehničke dokumentacije i radove na uređenju priobalja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]