• Poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2023. godinu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nacrt Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za 2023. godinu izlaže se na javnu raspravu na zvaničnoj internet stranici grada Pančeva www.pancevo.rs od 8. februara do 1. marta 2023. godine. Osim uvida putem zvanične internet prezentacije grada Pančeva, uvid u Nacrt Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2023. godine može se izvršiti i u kancelariji 303 zgrade Gradske uprave grada Pančeva svakog radnog dana u vremenu od 12,00 do 14,00 časova, navodi se na gradskom sajtu.

    Zainteresovana pravna i fizička lica mogu podneti inicijative, predloge, sugestije i komentare na Nacrt odluke za vreme trajanja javne rasprave, elektronskim putem na e mail: [email protected] ili pisanim putem na adresu: Gradska uprava grada Pančeva, Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj, Trg kralja Petra I, broj 2-4, Pančevo, neposredno putem pisarnice Gradske uprave grada Pančeva.

    Nacrt Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za 2023. godinu možete videti OVDE.

    Nacrt Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za 2023. godinu izlaže se na javnu raspravu na zvaničnoj internet stranici grada Pančeva www.pancevo.rs od 8. februara do 1. marta 2023. godine. Osim uvida putem zvanične internet prezentacije grada Pančeva, uvid u Nacrt Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2023. godine može se izvršiti i u kancelariji 303 zgrade Gradske uprave grada Pančeva svakog radnog dana u vremenu od 12,00 do 14,00 časova, navodi se na gradskom sajtu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo