Neki budući direktori na razgovoru 5. i 6. septembra

Prednost za Vodovod, Mladost, ATP i JKP Glogonj i Dolovo

Pančevo, Uto, 23/08/2016 - 10:15
Vladimir Đoković


PANČEVO, 23. avgust – Gradska komisija za sprovođenje konkursa za imenovanje direktora gradskih preduzeća podelila je posao. Prijave pristigle po konkursima za direktore Vodovoda, ATP-a, Mladosti i JKP-ova u Glogonju i Dolovu dobile su prednost.

Posle provere valjanosti dokumentacije i ispunjenosti uslova, na razgovor sa članovima komisije pozvani su Aleksandar Radulović, jedini kandidat za direktora Vodovoda, Predrag Stojadinov i Jasna Ćosić, konkurenti za čelnog mesto u Mladosti i Nebojša Gajić i Jasna Ćosić, koji su konkurisali za direktora ATP-a. Prvih dana septembra, 5. i 6, na razgovore su pozvani i Treša Radonjin, kandidat za direktora JKP u Dolovu i Ljiljana Stanković, kandidatkinja za direktorku JKP Glogonj.

Radulović, Stojadinov, Gajić, Radonjin i Ljiljana Stanković već su vršioci dužnosti direktora u firmama gde su konkurisali za pune mandate. Predsednica gradske komisije Zdenka Jokić objašnjava da konkursne prijave za mesta direktora u preostala dva javna preduzeća nisu ni proveravane i da će to biti učinjeno blagovremeno.
MarketingNajnovije vesti