Društvo u prirodi
Društvo

Prijava za učešće u kampu „DRUŠTVO U PRIRODI” do 15. avgusta

Pančevo, Uto, 26/07/2016 - 10:11
Mirjana Marić

Kancelarija za mlade grada Pančeva će i ovog leta, šesti put, u svoje aktivnosti uvrstiti organizaciju i realizaciju projekta pod nazivom Rekreativno-edukativni kamp DRUŠTVO U PRIRODI, koji omogućava srednjoškolcima/kama Pančeva da kvalitetno provedu vreme na raspustu.

Kamp namenjen grupi od 20 polaznika i polaznica podrazumeva predavanja, radionice i aktivnosti na otvorenom, kroz koje će biti obuhvaćene teme i oblasti koje se tiču života mladih u lokalnoj zajednici – zdravlje i odrastanje, volonterizam, aktivizam, zaštita životne sredine, slobodno vreme, mobilnost i rekreacija mladih, tolerancija i međusobno razumevanje, kultura i kreativnost i sl.

Sa srednjoškolcima/kama će raditi predavači iz civilnog i javnog sektora, koji imaju dugogodišnja iskustva i znanja u ovim oblastima.

Kamp je namenjen mladima uzrasta prvog i drugog razreda srednjih škola sa teritorije grada Pančeva, a održaće se u periodu od od 26. do 31. avgusta 2016. godine, u Školsko-rekreativnom centru “Čardak“, u Deliblatskoj peščari. Kompletno učešće u kampu, sa prevozom, smeštajem i obrocima, obezbeđeno je od strane organizatora.

Ako imaš 16, 17 ili 18 godina i ideš u neku od srednjih škola u Pančevu, ako želiš da provedeš vreme u prirodi i vratiš se bogatiji/a za pregršt novih znanja i veština, interesantnih informacija, otkrivenih potencijala i interesovanja, novih prijatelja/ca, onda ispunjavaš sve uslove da se priključiš DRUŠTVU U PRIRODI.

Prijavi se za učešće slanjem popunjenog prijavnog formulara na mejl [email protected], sa naznakom Prijava za učešće u Rekreativno-edukativnom kampu DRUŠTVO U PRIRODI 2016. Rok za konkurisanje je do ponedeljka, 15. avgusta 2016. godine.

Formular za prijavljivanje može se preuzeti ovde, a sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade grada Pančeva (Gradska uprava grada Pančeva, Trg kralja Petra I broj 2-4, 2. sprat, kancelarija broj 204, telefon 013 308 907, mobilni telefon 064 866 24 15, mejl [email protected]).
MarketingNajnovije vesti