• Prijem kod ombudsmana u Vojlovici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pokrajinski zaštitnik građana – ombudsman održaće sledećeg utorka, 15. marta, u Vojlovici prijem za građane i građanke. Prijem će biti organizovan u zgradi MZ ‚‚Vojlovica“ (Trg vojvođanskih brigada 5) od 12 i 30 do 13 i 30, a građani će moći da dobiju pravni savet i podnesu pritužbu instituciji ombudsmana.

    Iz kancelarije Pokrajinskog zaštitnika građana pozivaju sve građanke i građane koji imaju pitanja ili problema u bilo kojoj oblasti ljudskih prava da se tokom ove posete lično i konkretno informišu o načinima na koje mogu ostvariti i zaštititi svoja prava.

    Razgovor sa građanima biće prilika da oni iz prve ruke informišu instituciju Pokrajinskog zaštitnika građana – ombudsmana o stanju ljudskih prava u vojvođanskim mestima u kojima nema lokalnog zaštitnika građana.

    Pokrajinski zaštitnik građana – ombudsman održaće sledećeg utorka, 15. marta, Vojlovici prijem za građane i građanke. Prijem će biti organizovan u zgradi MZ ‚‚Vojlovica“ (Trg vojvođanskih brigada 5) od 12 i 30 do 13 i 30, a građani će moći da dobiju pravni savet i podnesu pritužbu instituciji ombudsmana.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo