• Prikupljanje krvi od ponedeljka širom Vojvodine, u sredu u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Zavod za transfuziju krvi Vojvodine najavio je da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje prikupljati krv u više mesta po Vojvodini. 
     
    U ponedeljak, 10. avgusta mobilne ekipe Zavoda krv će prikupljati u Domu zdravlja u Inđiji od 8 do 12 časova, u Domu kulture u Novom Itebeju od 9 do 11 časova, kao i u prostorijama Crvenog krsta u Kikindi od 8:30 do 13 časova.
     
    U utorak, 11. avgusta krv će se prikupljati u Crvenom krstu u Vršcu od 9 do 12 časova. Tranfuziomobil će biti parkiran u centru Begeča od 10 do 12 časova i u centru Novog Sada od 18 do 21 čas.
     
    U sredu, 12. avgusta krv se može donirati u Crvenom krstu u Pančevu od 9 do 12 časova i u Crvenom krstu u Bačkoj Palanci od 8 do 12 časova i od 14 do 18 časova.
     
    U četvrtak, 13. avgusta krv će se prikupljati u Osnovnoj školi „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici od 8:30 do 13 časova, u Crvenom krstu u Somboru od 9 do 13 časova, u Zdravstvenoj stanici u Čelarevu od 8 do 10 časova, kao i u osnovnoj školi u Silbašu od 10:30 do 12 časova.
     
    U petak, 14. avgusta krv se može donirati u Mesnoj zajednici u Bačkom Gradištu od 8 do 10 časova i u Lovačkom domu u Nadalju od 10:30 do 12 časova. Transfuziomobil će biti pakiran ispred Kulturnog centra u Veterniku od 8 do 11 časova.
     
    S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju nedeljni plan akcija davanja krvi podložan je promenama.

    Zavod za transfuziju krvi Vojvodine najavio je da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje prikupljati krv u više mesta po Vojvodini. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]