Foto: Pixabay
Društvo

Radovi u pančevačkim školama i vrtićima se privode kraju

Izvor: 
013info Sre, 17/08/2022 - 09:31Mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća za obrazovanje grada Pančeva obišla je radove u okviru tekućeg održavanja škola, koja su u toku kako bi se učenicima i nastavnicima omogućili što bolji i prijatniji uslovi za rad kada počne nova školska godina.

„U OŠ „Miroslav Mika Antić“ su  u toku radovi na zameni podova u holu i hodnicima škole sa ciljem da se unaprede uslovi boravka dece u školskom prostoru za novu školsku 2022/23. godinu. Radi se uklanjanje starih i oštećenih vinil pločica i postavljanje keramike. Za ove radove iz budžeta grada Pančeva je  izdvojeno 1.980.000 dinara, u okviru tekućeg održavanja škola“ rekla je Tatjana Božić posle razgovara o napredovanju radova sa direktokom škole Draganom Krstić.

Takođe, članica Gradskog veća za obrazovanje grada Pančeva obišla je radove u objektima Predškolske ustanove „Dečja radost“ koja i dalje nastavlja sa adaptacijom i uređenjem postojećih objekata.

Tatjana Božić je istakla da grad Pančevo brine i o najmlađima: „U toku su molersko izvođački radovi u vrtićima „Veverica“, „Leptirić“ i „Pupoljak“, kao i uređenje i opremanje dvorišta mekanim gumenim podlogama, a sve u cilju poboljšanja uslova rada i boravka dece. Radovi se izvode i u centralnoj kuhinji na fasadi, a molersko farbarski radovi zidova i sanacija  podova je privedena kraju. U toku je opremanje vrtića niskim mobilnim policama i informaciono-komunikacionom tehnologijom u skladu sa Osnovama programa PVO – Godine uzleta u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kroz projekte Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje“.

Svi radovi i u objektima Predškolske ustanove „Dečja radost“ i u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Pančeva biće završeni do 1. septembra, navedeno je na gradskom sajtu.
MarketingNajnovije vesti