Gradska voda u Dolovu tek posle odluke Skupštine grada

Radulović: Priključenje vodovoda nije samo odvrnuti ventil

Pančevo, Čet, 14/07/2016 - 11:49
Vladimir Đoković


PANČEVO, 16, jul - Priključivanje Dolova na gradsku vodu kroz završeni vodovod je proces koji će biti završen tek pošto pored Nadzornog odbora JKP „Vodovod i kanalizacija” saglasnost potvrdi i nadzorni odbor JKP „Dolovi” iz Dolova, a zatim bude doneta i odluka Skupštine grada Pančeva, objašnjava direktor gradskog vodovoda Aleksandar Radulović.

„Ka Dolovu imamo kilometre mreže sa vodom. Priprema sistema za priključenje Dolova podrazumeva i kalibraciju za koju je neophodna veća količina vode u sistemu. Proces priključenja nije samo otvaranje jednog ventila, nego traje i do 30 dana. Mi smo upravo u tom procesu. U međuvremenu očekujemo saglasnost Nadzornog odbora JKP Dolovo, a zatim i odluku Skupštine Grada Pančeva” – objasnio je Aleksandar Radulović.

Sednica Skupštine Grada Pančeva zakazana je za 20. juli, ali za sada na dnevnom redu nema ove teme. Naravno proširenja dnevnog reda Skupštine grada su moguća.

„Posle donošenja neophodnih odluka, Dolovci će biti u prilici da piju gradsku vodu, ispravnu, kvalitetnu i kontrolisanu. Cene vode su približne, nešto je skuplja gradska voda, pa Dolovci kada počnu da piju gradsku vodu neće bitno osetiti razliku u računima” – smatra Aleksandar Radulović.  

Direktor Vodovoda ističe da uprkos letnjem vremenu, vode ima dovoljno i da je kvalitetna.

V. Đoković
MarketingNajnovije vesti