Gradilište na keju Foto: 013info
Društvo

Sa gradskom menadžerkom Pančeva, gradilište na keju napustili i radnici?

Izvor: 
013info Ned, 26/06/2022 - 12:20Gradska menadžerka Pančeva Maja Vitman danas je u prisustvu kamera RTS-a obišla radove na gradskom keju, gde se uživo uključila u Jutarnji program javnog servisa. Tom prilikom je istakla da se na rekonstrukciji pančevačkog šetališta radi konstantno i da se radovi izvode i nedeljom.

Samo tri sata od njenog uključenja u Jutarnji program RTS-a obišli smo lokaciju, kako bismo se uverili kako teku radovi. Međutim, na pančevačkom keju radnicima nije bilo traga te pretpostavljamo da su sa gradskom menadžerkom gradilište napustili i oni. Snimke uključenja sa keja načinjene nešto pre 11 sati možete pogledati na našoj Fejsbuk stranici.

„Pančevačko šetalište je jedno od najkapitalnijih investicija za sve nas Pančevce, ali i za sve posetioce. Dugo je očekivana ova investicija“, navela je Vitman u razgovoru za RTS.

Šetalište će se prema njenim rečima raditi u više faza, a u toku je prva, koja, kako je navela, ide od mosta na Tamišu do Brodoremonta u dužini od 1.610 metara.

„Grad Pančevo je zamislio prvo sa rekonstrukcijom izvođenjem radova na pešačko-biciklističkoj stazi, na izmeštanje stubova javnog osvetljenja, postavljanjem novih 70 kandelabera sa leve strane biciklističke staze. Ono što je novo, a to je da ćemo raditi nove stubove koji do sada nisu postojali na samom nasipu, na donjem delu šetališta, rekla je Vitman.

Vitman ističe da radovi tu neće stati i da su u postupku pripreme projektne dokumentacije za narednu fazu radova.

Vitman je ovom prilikom objasnila i zašto kasne radovi u Ulici Cara lazara što možete pogledati OVDE.

 
MarketingNajnovije vesti