Sud Pančevo
Društvo

Skupština izabrala predsednike sudova u Srbiji, među kojima je Privredni sud u Pančevu

Izvor: 
021/Fonet/013Info Čet, 22/07/2021 - 21:10
Skupština Srbije izabrala je danas predsednike sudova u više gradova u Srbiji, među kojima je i Privredni sud u Pančevu. Na čelo ovog Suda izabrana je Gordana Anić, dok Ljiljana Sinđić nije izabrana za predsednika Osnovnog sud u Pančevu.

Za predsednika Privrednog suda u Zrenjaninu izabran je Aleksandar Stojiljkovski, Privredog suda u Somboru Biljana Perić i Privrednog suda u Zaječaru Dragan Jocić.

Za predsednicu Osnovnog suda u Bačkoj Palanci izabrana je Jelica Vujinović, za predsednika Osnovnog suda u Ivanjici Ljubiša Tomićević, a Osnovnog suda u Petrovcu na Mlavi Stanoje Rajić.

Za predsednicu Prekršajnog suda u Negotinu izabrana je Ana Jaćimović, a Prekršajnog suda u Subotici Tanja Vladušić Rudić.

Za predsednike sudova poslanicinisu izabrali četiri kandidata koje je juče osporila predsednica Odbora Skupštine Srbije za ustavna pitanja i zakonodavstvo i poslanica poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - za našu decu" Jelena Žarić Kovačević.

To su Zlatoje Ankić, kandidat za predsednika Osnovnog suda u Zrenjaninu, Gordana Sokić, kandidat za predsednika Osnovnog suda u Prokuplju, kao i kandidati za predsednike osnovnih sudova u Pančevu i Rumi Ljiljana Sinđić i Biljana Đuričić.

 
MarketingNajnovije vesti