• Sledi popločavanje 9200 kvadrata u centru Pančeva: Radovi uskoro na Korzou, u parku i Masarikovoj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Grad Pančevo na tender je stavio po modelu ključ u ruke, radove na parternom uređenju i rekonstrukciji javnog osvetljenja u epi-centralnim ulicama Živojina Mišića, Masarikove i delu Trg Kralja Petra 1.

    Radova će biti na površini od 9.777 m2 sa oko 9,2 hiljade m2 popločavanja, navaodi se u dokumentaciji.

    Biće uređena i dva dečija igrališta. U središtu ulice Živojina Mišića predviđeno je u širini od 4 metra obezbediti prostor za saobraćaj kamiona smećara, vatrogasnog vozila. Pa će taj deo konstrukcije biti ojačan.

    Za odvođenje površinskih voda traži se tek rekonstrukcija postojeće kišne kanaliizacije.

    U zadatku se navodi da javno osvetljenje ovog prostora prati po modelu svetiljke ugrađene pri rekonstrukciji Njegoševa ulice.

    Projektni zadatak, po kome će najbolja ponuda na tenderu dobiti sve – od pravljenja   tehničke dokumentacije do izvođenja radova, pripremio je  gradski Sekretarijat za investicije.

    Popločavanje Trga obuhvatiće prostor od Masarikove ka Narodnom muzeju, plato od Muzeja kao nekadašnjem hotelu Sloboda, kao i ispred Štapske zgrade.

    Praktično će bez novih ploča ostati deo amfiteatra oko kruga, i deo od spomenika ka zgradi stare pošte.

    Najuži centar Pančeva posle popločavanja  prostora ispred zgrade Gradske uprave, a zatim i Njegoševe i pripadajućeg pravca u parku, dobiće najnovijom rekonstrukcijom još jedan deo svog novog ruha.

    Procenjena vrednost ove javne nabavke je 125 miliona dinara.

     

    Grad Pančevo na tender je stavio po modelu ključ u ruke, radove na parternom uređenju i rekonstrukciji javnog osvetljenja u epi-centralnim ulicama Živojina Mišića, Masarikove i delu Trg Kralja Petra 1

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]