• STARČEVO: Prijavite se na takmičenje u kuvanju riblje čorbe na Nadelu 26. septembra

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje sportskih ribolovaca „Nadel” iz Starčeva već godinama pokušava da vrati stari sjaj ovom u dugom periodu zapuštanom vodotoku, na šta su pored ostalog uticali i brojni zagađivači, odnosno nemarni privredni subjekti.

    Ovi marljivi volonteri i ljubitelji prirode s tim u vezi organizuju razne akcije poput ulepšavanja prostora i poribljavanja nekad prirodnog mrestilišta, a kako bi skrenuli pažnju na to što rade, prave i razne manifestacije, kao što je i takmičenje u kuvanju riblje čorbe koje će biti priređeno u nedelju, 26. septembra, na lokaciji pokraj mosta na putu za Omoljicu nekad poznatoj kao Valjara.

    To je i sada sve popularnije  izletište, koje su pomenuti članovi „Nadela” uredili sopstvenim angažovanjem, pa žele da ga prikažu široj javnosti.

    Organizatori pripremaju brojna iznenađenja za sve goste, a zainteresovani za kulinarsko nadmetanje treba da se jave do 24. septembra na broj telefona 061/642-14-52.

     

     

     

    Udruženje sportskih ribolovaca „Nadel” iz Starčeva već godinama pokušava da vrati stari sjaj ovom u dugom periodu zapuštanom vodotoku, na šta su pored ostalog uticali i brojni zagađivači, odnosno nemarni privredni subjekti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]