• STARČEVO: Svake srede predavanja za pčelare

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Društvo pčelara iz Starčeva, koje broji više od 80 članova, radi i dok pčele miruju. Za članove društva organizuju se svake srede predavanja, na kojima se razmenjuju iskustva sa drugim pčelarima i upoznaju se starčevački pčelari sa radom u drugim sredinama.
     
    – Naš cilj je da nastavimo jednu dobru praksu. Predavanja održavamo u sali mesne zajednice i interesovanje članova je veliko. Imali smo do sada na predavanjima doktore nauka, ali i kolege pčelare. Mnogo toga se čuje i nauči. Posebno mladi pčelari saznaju neke  tajne pčearskog zanata,kaže Kosta Aća, predsednik Društva pčelara Starčeva.
     
    Starčevački pčelari će predavanja održavati tokom čitavog februara, a pčele se, kako kažu, nalaze u vrlo dobrom stanju u košnicama.
     
     

    Društvo pčelara iz Starčeva, koje broji više od 80 članova, radi i dok pčele miruju. Za članove društva organizuju se svake srede predavanja, na kojima se razmenjuju iskustva sa drugim pčelarima i upoznaju se starčevački pčelari sa radom u drugim sredinama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]