• STARI TAMIŠ: Počeo Balkanski šampionat u vožnji zaprega

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kompanija „Almeks“ i Stari Tamiš domaćini su Balkanskog šampionata u vožnji zaprega, koji se održava do 1. jula. Prvog dana takmičenja predstavnici Srbije, Hrvatske, Grčke i Rumunije i pored vremenskih neprilika nadmetali su se u dresuri. Poslednjeg junskog dana održaće se mini maraton u vožnji zaprega, dok će se u nedelju takmičari nadmetati u vožnji kroz čunjeve.

    -Ovo je veliko priznanje za Stari Tamiš. Organizacija je odlična, a nas raduje što smo dobili još jedan centar za konjički sport u vožnji zaprega,-kaže Asen Stojanov, predsednik Konjičkog saveza Srbije.

    -Čast nam je što organizujemo jedno ovakvo takmičenje i učinićemo sve da se gosti prijatno osećaju, a takmičenje ćemo održati bez obzira na vremenske uslove, poručuje Srđan Aleksa iz Kompanije „Almeks“.

    Iskusni konjari iz Crepaje Siniša Višnjički i Branislav Jankov, kao i Terez Keresteš sa Kelebije ističu odličnu organizaciju i želju da se mladi iz reprezentacije Srbije što bolje pokažu na Balkanskom šampionatu.

    Kompanija „Almeks“ i Stari Tamiš domaćini su Balkanskog šampionata u vožnji zaprega, koji se održava do 1. jula. Prvog dana takmičenja predstavnici Srbije, Hrvatske, Grčke i Rumunije i pored vremenskih neprilika nadmetali su se u dresuri. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]