Foto: Privatna arhiva
Društvo

Stevan Pantelić predstavljao Srbiju na Internacionalnoj konferenciji Interclean u Češkoj

Pančevo, Pon, 10/10/2016 - 12:24
Mirjana Marić

Stevan Pantelić, vlasnik hemijskog čišćenja i perionice veša FLEKA, kao član Upravnog odbora udruženja „Nega tekstil", učestvovao je 6. i 7. oktobra na Internacinalnoj konferenciji „Interclean" u Brnu, Češka Republika.​ Cilj konferencije je jačanje saradnje i položaja profesionalnih perionica veša u regionu Centralne i Istočne Evrope.

Konferenciji je prisustvovalo preko 200 ljudi iz Slovačke, Poljske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije. Tokom dvodnevne konferencije učesnici su bili u mogućnosti da se upoznaju sa novim metodama pranja veša i hemijskog čišćenja. Na konferenciji se govorilo i o značaju smanjenja potrošnje vode, uticaju sastava deterdženata na potrošnju vode, ali i o značaju prikupljanja podataka u cilju unapeđenja rada, kao i veštine komuniciranja sa klijentima, posebno neverbalnim metodama. Učesnici su upoznati sa promenama u zakonima koje stupaju na snagu od 1. januara 2018. godine, a tiču se čišćenja i recikliranja otpadnih voda u industriji veša.

– Za mene je učešće na ovoj međunarodnoj konferenciji od velike važnosti, jer svakodnevno radim na unapređenju usluga koje klijentima pruža FLEKA i važno mi je da budem u korak sa svim svetskim trendovima. Fleka danas posluje u tri grada u Srbiji, na pet lokacija i ima tendenciju uspešnog razvoja, zato je važno stalno ulagati, kako u tehniku kojom radimo, tako i u naše znanje i veštine, rekao je Stevan Pantelić.

Perionica veša i hemijsko čišćenje FLEKA osnovano je 2011. godine i uspešno posluje sa fizičkim licima i kompanijama. Članica je nacionalne asocijacije perionica veša „Nega tekstil", a Stevan Pantelić je od nedavno član Upravnog odbora ove asocijacije. 

Foto: Privatna arhiva
stevan-pantelic_2.jpg

MarketingNajnovije vesti