• Stevan Pantelić predstavljao Srbiju na Internacionalnoj konferenciji Interclean u Češkoj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Stevan Pantelić, vlasnik hemijskog čišćenja i perionice veša FLEKA, kao član Upravnog odbora udruženja „Nega tekstil“, učestvovao je 6. i 7. oktobra na Internacinalnoj konferenciji „Interclean“ u Brnu, Češka Republika.​ Cilj konferencije je jačanje saradnje i položaja profesionalnih perionica veša u regionu Centralne i Istočne Evrope.

    Konferenciji je prisustvovalo preko 200 ljudi iz Slovačke, Poljske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije. Tokom dvodnevne konferencije učesnici su bili u mogućnosti da se upoznaju sa novim metodama pranja veša i hemijskog čišćenja. Na konferenciji se govorilo i o značaju smanjenja potrošnje vode, uticaju sastava deterdženata na potrošnju vode, ali i o značaju prikupljanja podataka u cilju unapeđenja rada, kao i veštine komuniciranja sa klijentima, posebno neverbalnim metodama. Učesnici su upoznati sa promenama u zakonima koje stupaju na snagu od 1. januara 2018. godine, a tiču se čišćenja i recikliranja otpadnih voda u industriji veša.

    – Za mene je učešće na ovoj međunarodnoj konferenciji od velike važnosti, jer svakodnevno radim na unapređenju usluga koje klijentima pruža FLEKA i važno mi je da budem u korak sa svim svetskim trendovima. Fleka danas posluje u tri grada u Srbiji, na pet lokacija i ima tendenciju uspešnog razvoja, zato je važno stalno ulagati, kako u tehniku kojom radimo, tako i u naše znanje i veštine, rekao je Stevan Pantelić.

    Perionica veša i hemijsko čišćenje FLEKA osnovano je 2011. godine i uspešno posluje sa fizičkim licima i kompanijama. Članica je nacionalne asocijacije perionica veša „Nega tekstil“, a Stevan Pantelić je od nedavno član Upravnog odbora ove asocijacije. 

    Stevan Pantelić, vlasnik hemijskog čišćenja i perionice veša FLEKA, kao član Upravnog odbora udruženja „Nega tekstil“, učestvovao je 6. i 7. oktobra na Internacinalnoj konferenciji „Interclean“ u Brnu, Češka Republika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]