• Svi za jednog od nas – za Zorana Ćirkovića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sindikat Rafinerije nafte Pančevo pokrenuo je akciju pomoći svom kolegi i prijatelju Zoranu Ćirkoviću kako bi se prikupila novčana sredstva za njegovo lečenje u Južnoj Koreji, koje je do sada jedino dalo rezultate.

    Uzimajući u obzir Zoranovo urgentno stanje i velike troškove lečenja, otvoren je dinarski račun 340-32439367-86 na ime Zoran Ćirković, u ERSTE banci, a njegovi saradnici pozvali su kolege i sve ljude dobre volje da pomognu u njegovom izlečenju.

    Zbog ozbiljnih zdravstvenih tegoba Zoran je u januaru prole godine hospitalizovan na Klinici za neurologiju Kliničkog centra Srbije, ali zbog komplikovane kliničke slike, tim lekara nije uspeo da dođe do sigurne dijagnoze, već je kao moguće naveo dve retke bolesti – Distoni sindrom (Dystonia alia) i Sindrom ukočene osobe (Stiff person sindrom).

    Kako oporavak nakon hospitalizacije nije išao željenim tokom, Zoran se uputio u Južnu Koreju, gde je u periodu od marta do aprila 2019. godine primao ukupno 50 terapija, nakon čega mu je konstatovano 30% poboljšanja zdravstvenog stanja. Troškove ovih terapija (10.500 američkih dolara) snosili su Zoran i njegova porodica. Sa terapijama u južnokorejskoj klinici je potrebno nastaviti u veoma kratkom periodu, jer su studije i klinička praksa pokazali da primenom ove terapije postoji velika šansa za uspeh – zaustavljanje progresije bolesti i konačno izlečenje.

    Sindikat Rafinerije nafte Pančevo pokrenuo je akciju pomoći svom kolegi i prijatelju Zoranu Ćirkoviću kako bi se prikupila novčana sredstva za njegovo lečenje u Južnoj Koreji, koje je do sada jedino dalo rezultate.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo