• Taksi udruženje: Od ponedeljka nove cene prevoza u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Od ponedeljka, 28. marta, važiće nove cene taksi prevoza u Pančevu.

    Predsednik Udruženja taksista „WEIFERT TAXI“ Goran Raković za 013info.info kaže da su obavešteni da je Grad doneo odluku o povećanju cena te da je za nedelju zakazano baždarenje taksimetara po novim cenama.

    Odlukom je predviđeno da se promeni cena starta, vožnje i vremena čekanja taksija u našem gradu, a usvojen je zahtev koji su potpisala sva četiri udruženja taksista u Pančevu prema kome će start koštati 150, vožnja 80 dinara po kilometru, a čekanje 700 dinara po satu.

    Predlog odluke o izmeni odluke o ekonomsko najnižoj ceni po kojoj se taksi prevoz putnika mora obavljati na teritoriji grada Pančeva naći će se pred odbornicima u petak, 25. marta, a javna rasprava o nacrtu odluke  sprovedena je od 21. do 28. februara.

    Zahtev o promeni cena udruženja taksista u Pančevu predala su Odeljenju za saobraćaj Grada Pančeva još u decembru.

    Raković je za 013info istakao da je povećanje cena taksi prevoza bilo neminovno, s obzirom na to da se cena vožnje po kilometru nije menjala od 2011. godine, dok je cena starta bila povećana samo 2019. godine, a da su troškovi života dosta poskupeli.

     

    Od ponedeljka, 28. marta, važiće nove cene taksi prevoza u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]