Foto: Needpix
Društvo

U centru Pančeva u planu gradnja zgrade sa 41 stanom

Izvor: 
ekapija Čet, 24/09/2020 - 10:21

U Pančevu se planira gradnja stambene zgrade sa 41 stanom, na uglu ulica Karađorđeve i Svetozara Miletića, na broju 38. Kako piše eKapija, investitor je firma Neptun art gradnja Pančevo. Stambeni objekat, za čiju je gradnju pančevački biro za projektovanje AGP studio izradio urbanistički projekat, imaće pet spratova plus povučeni sprat, podrum i prizemlje, na neto površini od 4.395 m2. 

Zgrada će prema planu biti građena na dve spojene parcele. U okviru novonastale parcele predviđena je i gradnja interne saobraćajnice i 6 parking mesta za potrebe korisnika objekta. Ostatak parking mesta biće izgrađen u okviru same zgrade, na podzemnoj i prizemnoj etaži – ukupno 41 parking mesto. Objekti koji se trenutno nalaze na pomenutim parcelama biće srušeni. 

Za potrebe novog stambenog objekta planirano je postavljanje sedam kontejnera 1,1 m3 za odlaganja smeća. U planu je priključivanje zgrade na elektroenergetsku mrežu i mrežu gasovoda, kao i priključci na vodovodnu, fekalnu i atmosfersku kanalizaciju.  

 MarketingNajnovije vesti