Gradska uprava
Društvo

U četvrtak protest i u Pančevu?

Pančevo, Sre, 05/04/2017 - 19:34
Aleksandar Stojković


Na Fejsbuku je objavljen događaj kojim se pozivaju Pančevci da prisustvuju protestu nalik onima koji se već tri dana održavaju u Beogradu i drugim gradovima Srbije. U najavi događaja se kaže sledeće:

„Protest se odrzava u cetvrtak 06.04.2017. u 18h na platou ispred Opstine. Nije jedan, i necemo nista resiti na tom jednom protestu. Poenta je da od sutra krene a da se u buducnosti nastavi dok ne prekinemo ono sto nas muci sve, mracna buducnost. U slucaju da dodje do drugog kruga ovaj protest ce da sluzi za 3 miliona ljudi koje nije izaslo. Da im damo do znanja da imaju zasto da izadju u 2i krug i da mozemo nesto da promenimo. Protest nece imati ekipu koja vodi. Ako dodje ozvucenje super ako ne zasto nam treba? U Beogradu je pocela prva bitka u ratu za bolju buducnost. Dodjite i podrzite svoje misljenje i ovde kod nas u Pancevu. Vreme je da iskoristimo internet za ono sto ne mozemo nista drugo u ovoj drzavi, a to je organizacija slobodnog glasa i realan osecaj da mozemo nesto da promenimo. Vidimo se u cetvrtak u 18h i posle se organizujemo ubrzo opet i opet i opet. Nista se ne resava za 1 dan, a pogotovo ne diktatura. Izadjite i pokazite da AV nije vas predsednik.

Sva druga mesta se mole da organizuju svoj event kad njima odgovara i rade isto u svom mestu. Sad je sve na nama, na narodu koji nije dobio sansu da pokaze volju da je ipak pokaze.

I Sloba je dobio izbore, to treba da zapamtite!" (Najavu prenosimo u integralnoj verziji).

Za sada nije poznato da iza ovog poziva stoji neka organizacija, niti kakvi su konkretni zahtevi.

Premijer Srbije i novoizabrani predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je da je Srbija demokratska zemlja i da su protesti zbog izbornih rezultata u redu, sve dok su mirni.
MarketingNajnovije vesti