• U Domu „Srce u jabuci“ potvrđeno prisustvo virusa kod korisnika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Domu „Srce u jabuci“ potvrđeno je prisustvo virusa kod 3 korisnika, a epidemiolozi ZZJZ Pančevo, danas tokom dana u ustanovi rade epidemiološku procenu i po potrebi uzorkuju korisnike i/ili zaposlene, saopšteno je iz Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova.

    Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova je u svakodnevnoj komunikaciji sa direktorima svih ustanova za smeštaj korisnika na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine kao i odgovornim licima licenciranih privatnih domova za stare, dodaje se u saopštenju.

    Pre nekoliko dana Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja objavilo je da u ovom domu ima zaraženih, ali je direktorka sutradan to demantovala.

     

    U Domu „Srce u jabuci“ potvrđeno je prisustvo virusa kod 3 korisnika, a epidemiolozi ZZJZ Pančevo, danas tokom dana u ustanovi rade epidemiološku procenu i po potrebi uzorkuju korisnike i/ili zaposlene, saopšteno je iz Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo