• U pančevačkoj kovid bolnici 17 pacijenata

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U Opštoj bolnici u Pančevu nalazi se 17 pacijenata obolelih od Covid-19 čime je nastavljeno smanjenje broja pacijenata koji se ovde leče, jer ih je u sredu bilo 26. U Banji „Junaković“ kod Apatina, gde su smešteni zdrastveni radnici, policajci i vojnici oboleli od virusa korona, hospitalizovano je osam osoba, što je jedna manje nego juče.  
     
    Na Infektivnoj klinici Kliničkog centra Vojvodine se leči 12 osoba obolelih od virusa korona, što je dvoje više nego u odnosu na juče.
    Nijedna osoba nije na respiratoru u KCV-u.
     
    U Dečijoj bolnici se i dalje nalazi dvoje dece, dok je na Novosadskom sajmu 19 lakše obolelih, što je za dvoje manje nego prethodnog dana. 
    Pokrajinski premijer Igor Mirović je izjavio i da je epidemiološka situacija u Pokrajini svaki dan sve bolja, navodeći da je u protekla 24 sata ustanovljeno 11 novih slučajeva u južnom Banatu, a samo jedan u ostataku Vojvodine. 
     
    Mirović nije precizirao iz kojih opština su oboleli, a u podacima Insituta „Batut“ se može videti da je ova ustanova 19. i 20. maja do 15 časova registrovala 12 novih slučajeva u Vojvodini. U pitanju su četiri slučaja u Beloj Crkvi (dve žene od 23 i 53 godine i dva muškarca od 68 i 81 godinu), troje u Pančevu (muškarac star 31 i dve žene od 56 i 81 godinu), dvoje u Subotici (33-ogodišnji muškarac i 67-ogodišnja žena) i po jedan u Šidu (muškarac star 64 godine), Kovačici (muškarac od 29 godina) i Odžacima (21-ogodišnji muškarac).
     
    Takođe, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković rekao je da se broj pacijenata na Novosadskom sajmu konstantno smanjuje i da očekuje da će se sledeće nedelje razgovarati o zatvaranju tog, ali i ostalih objekata u Srbiji, koji su pretvoreni u privremene kovid bolnice. 

    U Opštoj bolnici u Pančevu nalazi se 17 pacijenata obolelih od Covid-19 čime je nastavljeno smanjenje broja pacijenata koji se ovde leče, jer ih je u sredu bilo 26. U Banji „Junaković“ kod Apatina, gde su smešteni zdrastveni radnici, policajci i vojnici oboleli od virusa korona, hospitalizovano je osam osoba, što je jedna manje nego juče.  

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo