• U Pančevu pojačano interesovanje za vakcinaciju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Poslednjih dana u Pančevu je gužva na vakcinalnom mestu Higija. Građani pokazuju pojačano interesovanje za vakcinaciju.

    Da li je uvođenje kovid propusnica razlog ili nešto sasvim drugo, tek u redovima pred ovim vakcinalnim mestom česo je po više desetina ljudi. Nekoliko čitalaca nam se javilo nezadovoljni time što veliki broj građana čeka na cepljenje.

    Direktorka Zavoda za javno zdravlje dr Ljiljana Lazić potvrdila nam je da je pojačano interesovanje Pančevaca za vakcinaciju. Ona je skrenula pažnju da u Higiji rade tri vakcinalna punkta od 8 do 20 časova.

    Takođe, dr Lazić nam je rekla da oni prate situaciju i da, ukoliko se nastavi ovakvo interesovanje, u Zavodu planiraju da opet otvore i vakcinalni punkt na Tesli.

    Naravno, sve ovo zahteva dodatno angažovanje medicinskog osoblja koga je malo i koje je preopterećeno jer je broj bolesnih veliki. Pri tome, paralelno se obavlja i vakcinacija protiv gripa.

     

    Poslednjih dana u Pančevu je gužva na vakcinalnom mestu Higija. Građani pokazuju pojačano interesovanje za vakcinaciju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]