Regionalni centar za talente
Društvo

U subotu Oktobarski susreti u Idvoru - najboljima nagrade

Izvor: 
013info Pet, 08/10/2021 - 19:06Sutra će u Idvoru biti održani tradicionalni Oktobarski susreti, na kojima će biti uručene i nagrade.
Pupinove medalje poneće profesor doktor Radovan Pejanović koji je jedan od inijatora Fondacije za pomoć mladim naučnim radnicima čime se pokazao kao realizator Pupinovog duha, Momčilo Stanić jedan od osnivača Društva Mihailo Pupin u Ljubljani, docent doktor Boban Kovačević koji je kao novinar radeći u Programu za dijasporu RTS afirmisao velikane srpske nauke, RTV OK iz Kovačice koja od početka redovno i kvalitetno izveštava o Oktobarskim danima, kao i Večernje novosti.

Selakovu nagradu za najperspektivnije darovite učenike dobića učenici Matematičke gimnazija Veljko Radić, Aleksandar Cucić,  Aleksa Mađarević i Mateja Vukelić.

Za počasne građane Idvora biće proglašeni dr Vladimir Cizelj i dr Dragoljub Cucić.

Nagrade Regionalnog centra za talente "Mihajlo Pupin" poneće Helena Delić i Petra Vitomirov - duo Fantastiko, Ognjen Petrov, Đurđija Đorđević, Veselin Vračar, Jaroslav Veseli, Anastasija Tošić, Aleksandar Cucić, Dunja Brkić, Nikola Demjanenko, Lena Kužić, Selena Gvozdenović, Anja Šušnjar, Andrej Počuča, Teodora Đorđević, i Uglješa Kuzmanov.   

Oktobarski susreti održavaju se u Narodnom domu u Idvoru.

 
MarketingNajnovije vesti