• U toku je vakcinacija i u južnom Banatu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kako je danas potvrđeno portalu 013info.rs  ove nedelje raspoređeno je 390 doza vakcine protiv kovida 19 za domove zdravlja  u Južnobanaskom okrugu.

    – Svake nedelje mi ćemo praviti plan na osnovu podataka koje nam dostave iz domova zdravlja i trebovati vakcine. Svi domovi zdravlja u južnom Banatu će vakcinisati svoje zdravstvene radnike, kao i radnike iz ustanova socijalne zaštite koje su na njihovoj teritoriji. Jako je važno da se što veći broj zdravstvenih radnika javi i primi vakcine, a nakon toga će distribucija biti i prema građanima, rekla je dr Ljiljana Lazić, dierktorka Zavoda za javno zdravlje Pančevo.

    Daje se prva doza vakcine, a za tri nedelje će oni koji su je primili biti pozvani da dobiju i drugu dozu, što bi trebalo da bude zaštita protiv kovida.

     

     

    Kako je danas potvrđeno portalu 013info.rs  ove nedelje raspoređeno je 390 doza vakcine protiv kovida 19 za domove zdravlja u Južnobanaskom okrugu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]