• Ulična voda osvežava na plus 40

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 14. jul – Posle nedavne pojave ešerihije koli na javnoj uličnoj česmi u ulici Miloša Trebinjca česma je skinuta, dezinfikovana i vraćena. Direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” Aleksandar Radulović objašnjava da će posle tri provere kada se utvrdi da bakterija više nema biti ponovo u funkciji.

    „Lokalna zagađenja poput ovog zavise od neadekvatnog korišćenja i lošeg održavanja“,  objašnjava Aleksandar Radulović.

    Tokom letnjih visokih temperature, pa i naradžastog alarma koji je proglašavan na teritoriji čitave Srbije, pored javnih česmi Pančevci imaju priliku da se vodovodskom vodom osveže i sa samih uličnih hidranata.

    “Na niz hidranata po gradskim ulicama postavili smo slavine koje prolaznici mogu da iskoriste da bi se osvežili. U samom centru grada ima ih recimo kod Gimnazije i kod Sunčanog sata” – navodi Radulović.

    Što se Fontana tiče radi samo jedna u parku u strogom centru grada.

     

     

    “Fontana ispred zgrade opštine je u očajnom stanju i neće moći ni da proradi. Nadam se da će to pitanje biti rešavano kroz rekonstrukciju čitavog platoa” – ističe Radulović.

    Najveća, najskuplja i najmodernija gradska fontana postavljena prilikom rekonstrukcije Trga Slobode već godinama ne radi.

    V. Đoković

    Posle nedavne pojave ešerihije koli na javnoj uličnoj česmi u ulici Miloša Trebinjca česma je skinuta, dezinfikovana i vraćena.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]