Gradski štab za vanredne situacije

Upozorenje hidrometeorološkog zavoda za nastupajući vikend

Pančevo, Pet, 24/06/2016 - 17:49
Mirjana Marić


Na osnovu hidrometeorološkog upozorenja izdatog 24.06.2016. godine od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda, za područje Beograda i okolinu (do 26.06.2016.god.), tokom noći nedelja na ponedeljak moguće su kratkotrajne vremenske nepogode sa pojačanim vetrom, obilnijim pljuskovima i pojavom grada.

Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva obaveštava građane da je naložio javno-komunalnim preduzećima da budu u pripravnosti sa ciljem preduzimanja mera u slučaju potrebe. Pozivamo građane da prate informacije preko sredstava javnog informisanja, zvanične internet stranice grada Pančeva www.pancevo.rs, i fejsbuk stranice grada facebook.com/pancevograd uz preporuku da zaštite svoju imovinu  imajući u vidu najavljenu prognozu. Kontakt telefon u Centru za obaveštavanje je 1985. 

BEOGRAD, PROGNOZA VREMENA ZA: 25.06.2016. Pretežno sunčano, toplo i sparno. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 24, najviša dnevna oko 35 stepeni.

BEOGRAD, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 02.07.2016.god.)

U nedelju pretežno sunčano i veoma toplo. Tokom noći naoblačenje i osveženje mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom a moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnijim pljuskovima i pojavom grada. U utorak promenljivo oblačno i svežije, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U većini dana do kraja perioda pretežno sunčano i toplije. Samo se u petak sa severozapada očekuje novo prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima. 
MarketingNajnovije vesti