• VIDEO Pančevac i Novosađanka napravili spot i pesmu „Ta korona“, parodiju na Makarenu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U vreme korone, kada pozorišta ne rade, glumci pribegavaju raznim sredstvima da ostanu u formi. Tako su pančevački glumac (bubnjar, pevač) Aleksa Ilić i Novosađanka Lola Živanov inspicijentkinja Pozorišta mladih, snimili spot koji je parodiju na pesmu Makarena, ali i kritika mnogih događanja u našem društvu vezanih za ovo vreme.

    – Pesmu sam napisao pre par nedelja i bilo je potrebno malo vremena da se uvežbamo, uhodamo i snimimo. Inspirisan sam bio, kao i većina umetnika danas, situacijom oko nas i ovim zatvorom u kojem se nalazimo. Pesma je, naravno, kritika ali ne samo na vlast nego i na društvo, a i na nas same na humorističan pa nekad i realan način. Tekst kao i montažu sam uradio sâm, a vokalno mi je u pesmi pomogla koleginica iz Pozorišta mladih Lola Živanov, objasnio je za portal 013info Aleksa.

     

    U vreme korone, kada pozorišta ne rade, glumci pribegavaju raznim sredstvima da ostanu u formi. Tako su pančevački glumac (bubnjar, pevač) Aleksa Ilić i Novosađanka Lola Živanov glumica iz Pozorišta mladih, snimili spot koji je parodiju na pesmu Makarena, ali i kritika mnogih događanja u našem društvu vezanih za ovo vreme.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo