• Vlada Srbije utvrdila javni interes za EKSPROPRIJACIJU u Pančevu zbog autoputa i pruge

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Vlada Srbije utvrdila je javni interes za eksproprijaciju na teritoriji Grada Pančeva za zemljište i objekte na zemljištu, a radi izgradnje dela autoputske i železničke obilaznice oko Beograda i Pančeva.

    Eksproprijacija je utvrđena za pravo službenosti prelaza prelaza provodnika dalekovoda i prolaza podzemnih instalacija, radi izgradnje stubova dalekovoda, izmeštanja postojećih dalekovoda i napajanja objekata navedenih deonica, saglasno Planu detaljne regulacije za deo autoputske i železničke obilaznice oko Beograda.

    Eksproprijacija je u vezi sa izgradnjom mosta Vinča – Starčevo, koji je deo obilaznice oko Beograda, a na teritoriji Pančeva dogodiće se u katastarskim opštinama Jabuka, Pančevo, Vojlovica, Starčevo i Ivanovo.

    Korisnik eksproprijacije biće Koridori Srbije.

     

    Vlada Srbije utvrdila je javni interes za eksproprijaciju na teritoriji Grada Pančeva za zemljište i objekte na zemljištu a radi izgradnje dela autoputske i železničke obilaznice oko Beograda i Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]