• Vredne nagrade na foto-konkursu „Ja čuvam prirodu, a ti?”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje „Srbija, moj dom” raspisao je foto-konkurs „Ja čuvam prirodu, a ti?” za ljubitelje prirode između 15 i 30 godina, koji traje do 18. novembra.

    Svi oni koji brinu o životnoj sredini i žele da je sačuvaju treba da pošalju svoju najbolju eko-fotografiju na temu društvenog aktivizma mladih poput čišćenja prirode, reciklaže, zaštite ugroženih biljnih i životinjskih vrsta i mogu da se prijave u inbox ili na mejl [email protected]. ili u inbox fejsbuk-stranice.

    Na osnovu ocene stručnog žirija, za autore najboljih fotografija spremili su vredne nagrade:

    1. mesto – Planinarski šator

    2. mesto – Planinarski ranac

    3. mesto – Štapovi za planinarenje

    Foto-konkurs „Ja čuvam prirodu, a ti?” spovodi udruženje „Srbija, moj dom”, a pod projektom „Deliblatska peščara budućim generacijama”, koji je sufinansiran od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i uz podršku JP „Vojvodinašume” i „Vetroelektrane Balkana – A tesla wind company”.

     

    Udruženje Srbija, moj dom raspisao je foto-konkurs Ja čuvam prirodu, a ti? za ljubitelje prirode između 15 i 30 godina, koji traje do 18. novembra.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]