• Železnički saobraćaj ka Zrenjaninu normalizovan 17. novembra

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Povodom iskliznuća tri vagona kod Kovačice, na pruzi Pančevo – Zrenjanin, dobili smo zvanično saopštenja „Infrastrukture železnica Srbije” a.d.

    U  utorak, 15. novembra u 00.10 časova, na prvom koloseku stanice Kovačica, na pruzi Beograd Dunav – Pančevo Glavna – Zrenjanin – Žombolj (državna granica sa Rumunijom), došlo je do iskliznuća tri vagona iz sastava teretnog voza 56502, od čega je jedan vagon službeni, a dva vagona (cisterne), tovarene RID materijom, buta dien – C4, korisnika HIP Petrohemija. Kompozicija se kretala iz pravca Pančeva za Elemir. Pretovar opasnih materija, izvršen je prema propisanim merama, koje garantuju bezbednost. Na sreću, nije bilo povređenih, ali je pričinjena znatna direktna i indirektna materijalna šteta. Komisija je obavila uviđaj i isleđenje je u toku. Stručne službe „Infrastrukture železnice Srbije”a.d. su, u najkraćem vremenskom roku, sanirale nastala oštećenja, pa je saobraćaj normalizovan u četvrtak, 17. novembra u 13 sati. – navodi se u saopštenju „Infrastrukture železnica Srbije” a.d.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]