Lidl prodavnica Foto. promo
Društvo

Zna se datum otvaranja Lidla u Pančevu

Pančevo, Čet, 01/11/2018 - 08:04
Aleksandar Stojković

Nakon uspešnog otvaranja prvih 16 prodavnica, kompanija Lidl Srbija će istovremeno otvoriti još tri prodavnice – u Beogradu NA čukarici, Kruševcu i Pančevu.

 

Lidl prodavnica u Pančevu, u Ulici Miloša Obrenovića 12B, počeće sa radom u četvrtak 8. novembra, u 8 časova ujutru. Prvi savremeni diskont u Srbiji je pripremio pažljivo odabran asortiman proizvoda i dodatne „slavljeničke“ cene za potrošače u nove tri prodavnice povodom otvaranja.

 

„Nakon srdačnog dočeka tokom otvaranja naših prodavnica u 12 gradova Srbije, veoma nas raduje da će potrošači u još tri prodavnice imati prilike da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosimo. Nadamo se i verujemo da će prepoznati vrednost koju donosimo i pružiti nam poverenje. Svima koji nas od 8. novembra posete u novim prodavnicama u Beogradu, Kruševcu i Pančevu sa zadovoljstvom ćemo ponuditi jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu“, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović.

 

Pančevce će na policama Lidla dočekati pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, koji je izazvao veliko interesovanje potrošača u već otvorenim Lidl prodavnicama u Srbiji. Pored jedinstvenih Lidl brendova, u asortimanu su zastupljeni i domaći dobavljači, sa više od 350 proizvoda. Ono što Lidl čini jedinstvenim na tržištu su i vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju. Takođe, Lidl je i ovoga puta, kao dodatak redovnim akcijama, za prve dane rada u ove tri prodavnice obezbedio dodatne akcijske ponude sa izuzetno atraktivnim cenama.

 

Nakon otvaranja, Lidl prodavnica u Pančevu nastavlja sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 08 do 22 časa.
MarketingNajnovije vesti