• BELA CRKVA: Za silovanje mladića dobili po 16 godina zatvora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    N. M. (23) i M. N.(23) osuđeni su pravosnžno na po 16 godina zatvora, zbog krivičnog dela silovanja i teške krađe. Oni su oglašeni krivim zbog toga što su, kako je to sud utvrdio, pre dve godine silovali mladića S. P. u Beloj Crkvi.

    Naime, njima dvojici je, odlukom Višeg suda u Pančevu, prvenstvno bila izrečena kazna od po 17 godina i dva meseca zatvora, ali je Apelacioni sud umanjio ovu kaznu za po godinu dana, tako da će obojica robijati po 16 godina.

    Podsetimo, dvojica mladića teretila su se da su u septembru 2020. godine, S. P., koji je tada imao 19 godina, u kući pretukli, a zatim ga terali da ih oralno zadovoljava i na kraju ga opljačkali.

    – Presreli su me na ulici oko 23 sata. Uhvatili su me za ruku i na silu odveli u sobu. Više od tri sata su me mučili. Udarali su me pesnicama, šipkom i šutirali me i terali da ih oralno zadovoljavam. Na kraju me je jedan od njih i silovao – ispričao je nesrećni mladić za Kurir nakon nemilog događaja.

    On je tada za naš list rekao i da su ga nakon iživljavanja i pretnji izbacili napolje kroz prozor, ali je nekako uspeo da se dočeka na noge i da se odvuče do kuće kod oca, sa kojim je otišao kod lekara koji su pozvali policiju.

    N. M. (23) i M. N.(23) osuđeni su pravosnžno na po 16 godina zatvora, zbog krivičnog dela silovanja i teške krađe. Oni su oglašeni krivim zbog toga što su, kako je to sud utvrdio, pre dve godine silovali mladića S. P. u Beloj Crkvi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]