• Dokazne radnje u slučaju protivgradnih strelaca

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 28. jul – Kako je 27. jula saopštilo Osnovno javno tužilaštvo, u toku je sprovođenje „određenih dokaznih radnji” u predmetu koji se vodi na osnovu šest krivičnih prijava podnetih protiv protivgradnih strelaca. Reč je o događaju od 20. juna, kada je naneta velika šteta, prouzrokovana olujnim nevremenom na teritoriji Grada Pančeva.

    Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti, u vezi sa krivičnim delom izazivanja opšte opasnosti krivične prijave podnete su protiv B.J. i D.J. iz Kačareva, P.D. i J. D. iz Pančeva i R.G. i M.G. iz Jabuke.

    PANČEVO, 28. jul – Kako je 27. jula saopštilo Osnovno javno tužilaštvo, u toku je sprovođenje „određenih dokaznih radnji” u predmetu koji se vodi na osnovu šest krivičnih prijava podnetih protiv protivgradnih strelaca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]