• FOTO: „Okićeni“ putnik zaustavljen na prelazu Vatin

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Carinici su u saradnji sa policijom, 24. januara, na prelazu Vatin, zaustavili putnika koji je na sebi nosio pregršt nakita koji nije prijavio.
     

    Prekršaj je otkriven u kasnim večernjim časovima, kada je na prelaz Vatin pristigao mercedes rumunskih registarskih oznaka kojim je jedan putnik putovao ka Rumuniji.

     
     

     

    Na pitanje carinika da li ima nešto da prijavi, odgovorio je odrično, ali je, nakon što je izdvojen za detaljnu kontrolu, usledilo iznenađenje.

     
    Carinici su oko vrata i u džepovima ovog putnika pronašli 15 zlatnih lančića, 4 lančića od belog zlata, 12 narukvica i 4 prstena.
     
     

     

    Iz Uprave carine podsećaju putnike na obavezu prijavljivanja dragocenosti ukoliko na sebi ili u prtljagu nose dosta nakita. Veoma je važno da se nakit prijavi, jer ukoliko se to ne učini, carinici će veće količine nakita tretirati kao neprijavljene dragocenosti, zbog čega se putnici lako mogu naći u prekršaju.

    „Da biste sebe poštedeli neprijatnosti i rizika da vam nakit bude privremeno ili trajno oduzet, najsigurnije je da prijavite sve dragocenosti koje nosite sa sobom“, navode iz Uprave carine.

     

     

    Carinici su u saradnji sa policijom, 24. januara, na prelazu Vatin, zaustavili putnika koji je na sebi nosio pregršt nakita koji nije prijavio.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]